Restaurants in Pattaya

1. Manhattans Restaurant Pattaya is een zeer leuk restaurant met een leuke bar, waar je kan genieten van de beste steaks van Pattaya, maar dit restaurant is tevens ook een van de duurste. Een steak koop je in dit restaurant voor 900 tot 1700 Baht.

Soms kan je in dit restaurant genieten van speciale live muziek!

Dit restaurant in Pattaya is gevestigd aan de Tappraya weg, de grote weg tussen Pattaya en Jomtien strand. Vanaf de fly over in het zuiden van Pattaya volg je de weg ongeveer voor 1km, je vind dan Manhattans restaurant Pattaya aan je linker zijde.

2. German Garden Restaurant Het german garden restaurant in Pattaya is een perfecte mix van een Duitse kroeg en een goed restaurant. Dit restaurant in Pattaya heeft een ruim assortiment Duits eten en drinken, maar ook Thais eten. Beide voor een zeer gunstige prijs. De kwaliteit van de hoofd gerechten doen zeker niet onder voor de vele top restaurants in Pattaya Thailand. De prijs van de meeste hoofd gerechten ligt tussen de 100 en 250 Baht.

Het German Garden Restaurant staat in Pattaya Thailand bekend om zijn gegrilde kip en varken. Vele mensen beweren dat dit het beste eten is wat je in Pattaya en omgeving kunt vinden.

Het restaurant is geopend van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, de keuken sluit normaliter om 220:00 uur. German Garden Restaurant bevindt zich in Naklua, Soi 12. Volg vanaf de rotonde in noord Pattaya de Naklua weg naar het noorden, voor ongeveer 2.3km. Sla links af, Soi 12, het restaurant bevind zich na 600 meter aan de linker zijde.

3. Bruno’s  Restaurant Pattaya Bruno’s Restaurant is een superfijn restaurant om lekker te dineren en is een van de meest bekende restaurants in Pattaya. Het restaurant serveert internationaal eten voor een prijs van 400 tot 1000 Baht per hoofdgerecht. Tevens staat Bruno’s Restaurant bekend om zijn goede wijnen.

Bruno’s Restaurant is open van 12:00 tot 2:30 voor lunch en vanaf 18:00 tot laat om te dineren. Bruno’s restaurant in Pattaya ligt gelegen aan de Thappraya weg, de hoofdweg tussen pattaya en Jomtien.

4. Oriental Star – Floating restaurant Het Oriental Star Restaurant is een van de vier bekendste restaurants in Pattaya omdat het restaurant drijft! Je kan dineren op het dak van de boot. Terwijl je zit te dineren kun je genieten van dance voorstellingen en live muziek.

Het eten wat in Floating Restaurant geserveerd wordt bestaat voornamelijk uit Thai. De prijzen van de hoofd gerechten liggen tussen de 250 en 600 Baht. Het restaurant is open vanaf 18:00 tot 23:30.

Het Oriental Restaurant in Pattaya Thailand staat bekend om zijn uitstekende service.

Ben je van plan om nog op reis te gaan? Laat het ons weten in de comments hier beneden!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here