Hotel Kura Hulanda Hotel op Curacao

website: http://www.kurahulanda.com

Uniek luxe hotel, met gelijknamig museum, in het hart van het koloniale centrum van Willemstad. Kur Hulanda bestaat uit gerestaureerde historische panden die fraai zijn ingericht met antieke meubelen en kunstvoorwerpen. Kur Hulanda maakt deel uit van de exclusieve keten The Leading Small Hotels of the World.
In het stadsdeel Otrobanda met uitzicht op de St.Annabaai. Alle kamers van het hotel en de faciliteiten liggen verspreid over diverse gebouwen die zijn verdeeld door steegjes, pleintjes en tuinen op loopafstand van gezellige winkelstraten met restaurants, het nachtleven en de cruisehaven.

Receptie, lobby, tourdesk en autoverhuur, 4 restaurants: Jaipur (tandoori), Astrolab Observatory Restaurant en Kur Hulanda museum restaurant en Jacobs bar (tapas). 3 bars, winkeltjes, newscaf, fitnesscentrum & spa. 2 zwembaden: Eco pond pool met waterval en Bolivar pool met kinderbad. Zonneterras met ligbedden, gratis vervoer van en naar de Kura Hulanda Beach Club. Semi-privstrand tussen het strand van het Marriott en Hilton hotel, beeldentuin, Afro-Caribisch museum Kura Hulanda, conferentiecentrum, zakencentrum.

Alle 67 verzorgd ingerichte kamers en suites, elk met een eigen karakter, zijn gelegen in diverse prachtig gerestaureerde gebouwtjes verspreid over het complex en voorzien van handgemaakte houten bedden, airco, plafondventilator, kabel-tv, 2 telefoons met modem en voicemail, kluisje (gratis), koelkastje, cd-speler en luxe badkamers. Het verschil in de typen kamers: standaard, superieur, deluxe kamers, junior suites en 2-kamer suites is de grootte en ligging. Voor honeymooners is er op aanvraag de romantische “Indian Bridal Suite” beschikbaar. Overige suites zijn eveneens op aanvraag beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here