Beoordeling Pattaya Hotels

Hieronder vindt je een overzicht van een aantal hotels waar wij zijn geweest in Pattaya Thailand. Deze hotels krijgen allemaal, individueel, een goede score. Zo weet je zeker dat je niet in een hotel terecht komt waar je spijt van krijgt.

*** Ik ben niet een of andere verkoper van een reisbureau die je wat probeert aan te smeren, mijn mening over de onderstaande hotels is uniek en persoonlijk***

1. Hotel Areca Lodge. Areca Lodge, Pattaya Thailand, is een zeer modern hotel en bestaat uit 3 stijlvolle en rijke vleugels die worden omringt met werkelijk prachtige tropische tuinen. Hotel Areca Lodge ligt op 5 minuten loopafstand van het strand in Pattaya-Stad. Het hotel beschikt tevens over 2 buiten zwembaden en internet voor gratis gebruik.

2. Baywalk Residence Pattaya. Dit prachtige hotel, gelegen in Pattaya Thailand, ligt dicht aan het strand van Pattaya. Baywalk Residence Pattaya ligt op ongeveer 500 meter vanaf het Walking Street Pattaya. Het hotel blinkt uit in zijn moderne en ruime kamers met een super uitzicht op zee. Tevens beschikt Baywalk Residence in Pattaya over een zwembad op het dak, wat natuurlijk ook niet verkeerd is.

3. Citin Loft Pattaya. Het hotel genaamd Citin Loft Pattaya staat bekend om zijn luxe ingerichte kamers met onder andere WiFi, een flatscreen televisie en super comfortabele bedden. Het “Loft” is gelegen in het centrum van Pattaya en ligt op 15 minuten lopen van het strand van Pattaya.

4. Inn House Pattaya. Dit hotel in Pattaya ligt op 100 meter vanaf het strand en beschikt over een ruime kamers inclusief internet en een eigen balkon. Het hotel Inn House ligt op een kleine afstand vanaf Walking Street en bevindt zich op 2,5 kilometer van de haven van Pattaya.

5. Pattaya Bay Hotel. Dit hotel inclusief spa bevindt zich in het zuiden van Pattaya en ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het strand in Pattaya. Het hotel heeft een zeer relaxte sfeer en het beschikt over meerdere zwembaden en gratis parkeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here